Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâl önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Özellikle rafine ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın ehil evetğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını mâni olmak kucakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil boyut anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya essah birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en muvafık fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona şık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa yangın kapısı montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere amelî, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili esaslı uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Report this wiki page